SigneSildid ja pisike üllatus ja valmistumine poja sünnipäevaks ! Loomelemb oü üllatus ka! ❤️

Fb: SigneSildid

Minule tehti vahepeal väga lahe kingitus! Kingituse tegi SigneSildid!

Käsitööna valmistatud Hiiumaal. Imeline lõikelauad ja peale lisatud minu blogi nimi. Valmis nii kiiresti ja uskumatult andeka inimese poolt! Ma olen südamest nii tänulik ja nii üllatunud ja õnnelik! Täpselt see iludus mul veel kodus puudu oligi!Imeline mis?

Kui sa soovid endale ka sellist, täitsa oma pildiga või oma tekstiga, siis kiiiirusta!!! Võimas kink just emale!

Kuni emadepäevani koodiga RoosaMull on just sulle selline imeline Käsitöö -10% soodsamalt!

Ole kiire 😍

Lisaks on mais minu pojal sünnipäev tulekul ja selle puhul teeb Loomelemb oü ka kuni emadepäevani sulle üllatuse! 👇🏼

Fb: Loomelemb oü
Nele Käsitöö


Jälle Käsitöö, teate ma olen armunud, armunud inimestesse kes valdavad kunsti ja käsitööd, sest ma ise olen selles väga nõrk!

Pojal on sünnipäev küll mais, aga kui ma Degitaga haiglas olin siis ma avastasin Loomelemb oü lehe ja ma armusin kohe tema töödesse. Mine vaata! LISAKS ÜLLATUS‼️ Kasutades soodukoodi RoosaMull saad valida oma sildi kuni emadepäevani ja seda juba -20% odavamalt 😍

Mis lahedaid Käsitöö lehekülgesid te veel teate? Just hinge ja armastusega tehtud? Ma hetkel avastan uut maailma… Käsitöö maailma 🙂

Fb: Loomelemb oü

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga