Ohhhooo anna andeks Mallukas 😂

Nonii mulle muidu väga meeldib Mallukas, ma ikka hoian ennast kursis ja kõik mis ta teeb on No päris lahe eks! Agaaaaa….

Istun mina siis ilusal päeval Ülemiste ees ja naudin ilma ja surfan netis ja ootan millal Mainorisse koolitusele pääsen… ühesõnaga löön laineid ja aega surnuks…

Istun siis autos. Suht Ülemiste ees parklas ja täpselt siin kus on ülekäigurada. Olen telefonis, kui silma nurgast näen nooooo midagi räigelt häirivat!

Sorri Mallukas!! Ma muidu ei ole paha ja ei kritiseeri väga inimesi, AGA see mis mu silma riivas oli ikka väga rõve! Palun mine osta endale uued retuusid… ma algul ei pannud pilti isegi kokku kas see keegi “ kuulsus “ on, aga lugesin just mingit artiklit kus kirjutati, et miks te topite sukkpüksid jalga 😂 ja sinna peale ei pane ei tuunikat, kleiti või seelikut. Ma täitsa mõistan, et ilmad on soojad ja keha vajab tuulutust, aga päriselt? Või olen ma ehk mingi uue moe maha maganud? Ega ma ei tea ju, ma olen ju Maakas Pärnust.

No need olid totaalsed sukad, su ilusad punased stringid välkusid ikka väga tugevalt välja, ehk tõesti läksid sa uusi pükse ostma, aga kas tõesti su mees ei ütle sulle midagi? Ta ju oli ka sinuga!

Muidu võin öelda, et jesssss nägin ka reaalselt malluka ära ja nad on tõesti armsad, aga vaata see üks detail jäi häirima!

Ära siis pikka viha pea!

Olge musud💋

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga