Meil oli Degitaga imeline fotoshoot. PALJU PILTE!!!

Foto: Elis Kiin

Meil oli Degitaga pisike naistekas. Poja oli sugulastel külas ja me olime Elisega juba ammu plaaninud uuesti pildistama minna. Mulle Elis lihtsalt nii meeldib, tema ideed ühtivad minu ideede ja soovidega ja ma tõesti naudin temaga koostööd väga.

Ilm oli nii ilus ja otsustasime seekord Kassarisse minna. Ilm oli nii ilus ja ma nautisin iga hetke.

Päike oli nii terav, et korralik kissitamine käis meil.

Paljudele ei istu must- valged pildid, aga mina armastan väga. Armastan värve ja armastan must- valgeid.

Degita on mul pisike päike ja nagu kiireke jookseb ja hüppab ja armastab lilli. Tulemas on ka ju emadepäev ja Degita hakkas kohe lilli korjama. Degita on meeletult elav laps, ega ta kaua ju vastu ei pea. Ta soovis rohkem ringi joosta ja loodust nautida, aga õnneks kuulas ka Elist ja saime palju ilusaid pilte.

Meile mõlemale meeldib olla kaamera ees. Ma käiksingi ühelt shoodilt teisele ainult. Ise ma armastan rohkem stuudios pildistamisi kus saab mängida varjudega. Ma tunnen ennast siis kuidagi mugavamalt.

Kui Degita jooksu pani ja oma oksakesi korjama läks kasutasin ma muidugi kohe juhust, et dvj teeme, teeme nüüd minust üksi ka klõpse… Lisaks leidis Elis nii ilusa tausta. Tõesti võrratu taust.

Ja muide ma vihkan kleite. Ma ei kannata neid absoluutselt… ja ohhoooo, tõmbasin lapse rõõmuks kleidi selga. Ehk saab ka minust kleidiinimene.

Lisaks me kardame usse meeletult, Elis on minu koopia, suurim hirm on ussid. Sai natuke trambitud ja tatsatud ja pildistamine jätkus….

Ma tõesti armastan seda pisikest kratti! Ta läheb juba sügisel kooli ja nad kasvavad nii ruttu ju. Degita on minu allikas… tänu temale olen ma veel selline nagu ma hetkel olen. Püüdlen edasi ja katsun olla tubli ja hea ema. Ta annab mulle jõudu ja mida aeg edasi seda rohkem ma mõistan, et see pisike preili on väga tugev isiksus, ta on tugevam kui mina. See kuidas ta mulle jõudu annab on võimas! Mul on veel ainult minu lapsed, ma olen iga jumala päev tänulik, et mu kõrval on siiras armastus. Minu laste armastus!

Lisaks tänan ma ka Elist. Ta on võimas naine ja tubli ema. Ta teeb seda mida oskab ja tõesti ma väga jumaldan teda. AITÄH!

Elise leiate facebookist Elis Loob Mälestusi! Soovid ka kauneid pilte kauni inimesega kellega on koostööd väga mugav teha… siis kirjuta talle. Ta leiab sulle aja ja pildid saad kätte juba väga kiiresti! Lisaks on võimalik tellida ka pildid lõuendil! Ma ei suuda enam pilte raami pista. Lõuendil olevad pildid on ikka palju kaunimad!

Mina ootan juba uut korda, ehk siis juba uues stuudios ja põnevate uute ideedega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga