Meie esimesed päevad Pärnus. ❤️

See aeg oleks pidanud juba mitmeid aastaid tagasi juhtuma. Mina ja minu lapsed.

Tänane päev oli korralik.. mõnus ja väga väsitav. Täna ma tööd ei teinud. Käisin vaatamas salongi kus ma töödega varsti ehk alustan. Salongi asukoht on väga, väga super. Ilus ja avar ja täpselt selline millest ma unistanud olen. Neiu kes mind seal ootas ja kõike tutvustas oli mega tore ja meie klapp oli väga hea.

Käisime külas ka sõbrannal ( niiiii mõnus oli talle lihtsalt helistada, et ma nüüd olen all ja tulen üles ) lapsed mängisid ja ilm oli nagu megaaaaaaa mõnus ja palav.

Lubasin lastele täna päeva, et nad said ise valida kuhu ja mida soovivad sööma minna. Muidugi langes valikuks HESS 😂

Kui kõhud täis olid käisime veel külas jutustamas ja muide mu hommikune plaan oli kohe varakult randa minna, aga kell läks nii kähku ja Me jõudsime randa alles 15.30 ✌🏼

Päike oli isegi siis veel väga mõnus ja võimas.

Rannast lahkusime, kui kell oli kuus. Läksime siis veel külla ja jutustasime seal veidi. lisaks helistas meile meie Hiiumaa Mamma. Nii tore oli temaga rääkida. Igatseb meid väga! Lubasin talle, et küll Me näeme ka ja saame iga jumala päev ju helistada! Aaaaa ja selle helistamisega… MUL ON UUS NUMBER ‼️‼️‼️‼️

http://roosamull.eu.klient.veebimajutus.ee/wp-content/uploads/2019/06/9f5ab87e-d19a-49bd-a7c5-27f410c8f7f8.mov

Kell tiksus kiiresti, aga kuna sõbral on Deksuga sama vana tütar, siis otsustasime, et enne kui iga roju oma koju… lähme veel randa mängima. Seal on tõesti palju mida teha ja lastel juba igav ei hakk.

Ma tunnen kuidas ma olen sajaga energiat täis ja kui palju tahtmist ja jõudu on mul lastega tegeleda ja rõõm on näha, kui õnnelikud nad on.

Muidugi on ju ka see, et mina olen palju rahulikum ja positiivsem, lapsed on ka kohe nii aktiivsed ja tahavad kõike teha.

Aaaaa ja homme kohtuvad mu lapsed esimese lapsehoidjaga 😍 teeme pisikese proovika tunnikeseks. Neiu ise on väga ilus ja väga hea ja soe inimen 🙌 eks siis kuulete juba homme, kuidas meil läks ja mida head Meile homne uus päev toob!

Plaaaanid on suured 😍

Tsau- Paka ja head ööd 💋

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga