Kui sul on igav, ei ole oma elu siis koli kindlasti Hiiumaale 😂

Nonii nüüd on asjad nii kaugel, et ma tahan siit ruttu ära 😆 mulle üldjuhul meeldib tähelepanu ja kõik muu, aga ma hakkan juba ära väsima! No kui ma kusagil käin siis mind filmitakse ja lisatakse Youtube üles, halloooo millega te mõtlete nüüd, mida te saavutate sellega? Ülemõistuse koomiline juba. Siis kõik lood hakkavad liikuma selles suunas, et apppiiii hea, et ma veel eksisteerin, kõik jutud ja lood paisutatakse nii üle. Kas tõesti teil sõnnikut visates paremat ei ole teha?

Okei ma asja nii suureks ei aja ja see jutt ei Käi absoluutselt teie kõigi kohta, aga kui ma saan hommikul kõnesid peale ja mind ennast ei ole teavitatud, vaid läbi kolmandate isikute, et mingi aplaaaava on jälle lahti siis ajab ikka vihale küll. Mida te käite kaebamas mu peale ja siis poete urgu, närite porgandit ja piilute kaugelt….

Kui ma tõesti nii huvitav ja põnev inimene olen siis miks sa ei tule ja ei küsi minult? Kui ei julge ( täitsa arusaadav, teades milline ma olen siis sinu asemel ma ka ei julgeks! ) siis kirjuta mulle. Ma vastan meeleldi su küsimustele, saaksid ka täpse ülevaate… ja siis mine ” muretse mu pärast kusagil ametnike juures ” “Hooliv kogukond ”

Kellegil oli üks nädal nii igav, et oli mind lausa pikalt filminud… video oli pandud Youtube üles ja vaatajaid oli päris palju ja jälle ma kuulen sellest nädalaid hiljem. Mina seda videot leidnud ja näinud ei ole, kui leiad näita mulle ka 😂 igatahes ma loodan, et sina kes sa selle üles panid said ikka mingit pappi ka minu pealt 🙌

Teretama olete küll julged, isegi räägite paar sõna, keerate selja ja siis tõmmatakse kohe mingi Saag jälle käima. Issssandajuuudas 😂

Ma olen nagu mega väsinud, tore, et ma teile meeldin ja teile korda lähen, sorri, aga teie mulle mitte ja lõpetame selle mängu nüüd ära eks. Mine mängi kellegi teisega keksu!!!!!

Elan ennast jälle välja, hommikul korra plahvatasin, aga nüüd juba pisarad silmis lihtsalt naeran, et kuiiiii labased inimesed on! Vaadake enne peeglisse, kui säravat tähte taevas mängima hakkate!

❤️

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga