Kohe käib pauk !

Minu viimaste päevade mõtted.. hmm kohe plahvatan. Ma olen ala nädala juba väga ´´ERILISES´´ tujus olnud. Paar sammu veel ja ma totaalselt plahvatan. Üldiselt olen ma inimene kes kohe kõik välja karjub, kui vaja, agaaaaa hetkel on mul küll olukord kus ma olen kõik ära kuulanud ja vait olnud. Ma ei ole midagi pahasti öelnud, aga ma tunnen kuidas kõik mu sees keeb.

Inimesed ajavad mind lihtsalt närvi ja ma olen nii rahutu. Tahan, et kõik saaks ruttu tehtud ja kiiresti ja hästi valmis ja kõik lihtsalt venib, inimesed venivad ja elu venib ja ma saan rabanduse kohe.

Tegelikult on asi selles, et see imeline Mai kuu on õudusunenägu. Degital on operatsioon tulekul, minul on kool ja veel eksam, milleks ma valmis reaalselt ei ole.. Ralfil tuleb sünnipäev, Degita lõpetamine. Halloo ma lähen hulluks ja siis kõik on kuidagi nii aeglane/ aeglased.

Kuna ma ise nii rahutu olen on kohe tunda seda ka lastel. Minu mõistus ei võta kuidas õde ja vend saavad nii palju kakelda. Nad ei saa absoluutselt läbi. Kadetsevad ja kaklevad. Ma olen nii väsinud.

Õnneks on mul nii super lahe ja tubli lapsehoidja kes tuleb meile, võtab lapsed ja ma saan paariks tunniks ära minna. Lihtsalt korra eemale ja natukene oma mõtetest eemale. Ehk on see ka põhjus miks ma veel plahvatanud ei ole, aga ma hoiatan, varsti kuulete kisa. Siis kui ma olen kõik endasse kogunud ja üle hakkab juba vaikselt ajama. Ma ei taha isegi teada mis siis saab…

Lisaks kõigele unustan ma kõik asjad ära mis ajab mind veel eriti kettasse. Leidub ka selle vastu midagi? HELP !!

Millal see kõik juba lõppeb? Ma vihkan, kui inimesed mulle hõõruvad, et mida ma kõike valesti teen ja oi kui paha ma olen ja kuidas ma kellegist sõltun. Teate ausalt, kui ma nüüd ütlen siis ei huvita mind mitte kellegi teise arvamus, arvake mida tahate ja katsuge ise hakkama saada. Aitäh ja aamen, mul hakkas juba kergem 😀

One Reply to “Kohe käib pauk !”

  1. Unustamise puhul aitab hästi kalendermärkmik,sinna kõik sisse kirjutada ja oluline koos hoida 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga